Gitártábor

2016. július 11-16.

http://kiszomborigitarkurzus.hu/gitartaborleiras.html

A gitártábor célja, a tanulók gitáros zenei tudásának elmélyítése, gitárzenekari játékkal kollektív zenei élmény megismertetése, az örömteli közös együtt zenélés élményéhez juttatás. Ezáltal az egymásra figyelés, a zenélésben egymáshoz való alkalmazkodás képességének kialakítása, megerősítése. A résztvevők tagjai lesznek egy újonnan alakuló gitárzenekarnak, mellyel a tábor záróakkordjaként a gálakoncerten debütálnának. A tábor szakmai oktatói: Szabó Anna, Takács Emese, Lőrincz Dávid, Rónai Dániel és Vajtó Gergely gitárművészek, akik garantálják a hét folyamán a tanulók gitáros tudásának dinamikus fejlődését, gitárzenekari együtt zenélést és a különböző produkciók színpadra állítását a gálakoncerten. A mindennapi zenei próbák és egyéni gitár órák mellett rendkívül színes és gazdag tábori program várja a gyerekeket. A délelőtti és a délutáni zenei elfoglaltság mellett nagyon fontosnak tartjuk a felfrissítő mozgást, a különböző sporttevékenységeket, a természetjárást gyalog- és kerékpárral egyaránt. Lehetőséget adunk olyan kulturális tevékenységeknek, mint: kézműves foglalkozások, komolyzenei koncertek, gitáros szakmai előadások, hagyományőrző nap. A gyönyörű tóparti szálláshelyen szakképzett oktatók gondoskodnak a gyerekek felügyeletéről és szakszerű oktatásáról.
A TÁBOR HELYSZÍNE: 

Kiszombor, Óbébai u. 05401/2. hrsz. alatt, a Vályogos horgásztóval szemben lévő „AQUA P’ART” Szállás, Kemping és Szabadidő-Központ új komplexuma 

ELSZÁLLÁSOLÁS :

www.falusihorgaszturizmus.hu

Az AQUA P’ART pázsitos , zárt, körülkerített területén új, modern 2m magas, tágas, dupla héjazatú, vízbiztos, szúnyoghálós, jól szellőző állósátrakban (szivacsmatraccal, hálózsákkal, kispárnával komfortosan felszerelve). A turisztika számára újonnan épült komplexumban az emeleten: közösségi-foglalkoztató-, oktató-, étkező helyiség korszerűen felszerelt konyhával; a földszinten: nemenkénti zuhanyozók, wc-k, pedagógus felügyelő szoba, az udvaron árnyékos, fedett közösségi tér, közös programok, játékok, vetélkedők, foglalkozások, étkezések, lebonyolítására, pihenésre. A szabadidő hasznos eltöltésére: 2 felfestett tengópálya, kosárlabdapalánk, ping-pong asztalok, cso-csó asztalok, sakk, labdák, foci, darts, íjak, társasjátékok, tollaslabda és kerékpárok állnak rendelkezésre. Oktatást segítő eszközök: projektor, vetítővászon, írásvetítő, TV, lap-top, CD-lejátszó, Wi-FI, korlátlan internet elérési lehetőség. Játékok, telefon, tablet hozható, az értékek biztonságosan elzárhatók.
A gitártáborban a szakmai foglalkozásokon túl, szabadidejükben a diákok rendkívül színes és gazdag programélményekben részesülnek.
ÉLMÉNYPROGRAMOK:


-Kiszombor kulturális értékeinek megismerése ( Helytörténeti gyűjtemény, Rotunda, főtéri épületek, szobrok megtekintése előadóval )
-Koncertek: gitárkoncertek, klasszikus zenei gálakoncert
-A környék természeti értékeinek felfedezése, természetjárás: Gyalog- és/vagy kerékpártúra a Maros partra: vadles magaslesből, a vadon élő állatok természetes élőhelyének bemutatása, természetvédelmi előadás, vadászkutyás bemutató vízen és szárazföldön vadász vezetésével.
-Vályogos-tó körbejárása játékos, humoros, csapatban végrehajtandó kvíz feladatokkal; madárles, kilátás a körpanorámás kilátótoronyból, a tó élővilágának megfigyelése (éjjel-látó készülékkel is), vadkacsaetetés.
-kerti sütés-főzési lehetőségek: kemencés pizzasütés, bográcsozás, szalonnasütés
-gitáros közös éneklés esti tábortűznél, vacsoránál, karaoke-party-sport-,tengó-, ping-pong, kosár-, tollaslabda-, foci-, kapuralövő-, sakk-, darts-, teke-, és csocsó versenyek
-Hagyományőrző tevékenységek: íjászat, íjászverseny, ostorforgatás, patkóhajítás, célba dobás, népzene
-Kézműves program (a tábor témájáról szóló kreatív alkotás elkészítése)
-Kertmozi a táborban (projektoros kivetítőn)
-Kukorica Útvesztő Fesztivál - labirintus
ÉTKEZÉS:

napi háromszori bőséges étkezést a Szent Gellért Étterem biztosít kiszállítással. (Vegyes reggeli folyadékkal, kétfogásos ebéd, meleg vacsora).

JELENTKEZÉS:

A kitöltött jelentkezési szelvénynek a tanuló gitártanárához való eljuttatásával 5000 Ft előleg befizetésével (mely változás esetén sem téríthető vissza). Vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen a gyermek nevének, osztályának, lakcímének és gitártanára nevének feltüntetésével. Ebben az esetben az előleget, ill. a tábori díj fennmaradó részét Rónai Dániel, 6775 Kiszombor, Szegedi utca 17. névre/címre postai csekken kérjük befizetni.

Kérjük, minél hamarabb jelezze jelentkezési szándékát, mert a turnus feltöltése jelentkezési sorrendben történik.

DÍJ:

A 6 napos tábor térítési díja: 25.000,- Ft/fő/turnus, amely kompletten tartalmazza a szállásdíjat, a napi háromszori étkezést, gitáros- és egyéb oktatást, vendég művészek-, szabadidős programok-, foglalkozások-, kézműves anyagok -, tanári felügyelet- és a tábori élet kiadási költségeit. Az 5000 Ft előleg befizetését követően a fennmaradó 20.000 Ft-ot június 10-ig kell befizetni.

 

FIZETÉS:

A díj egy összegben kifizethető a részvételi szelvény leadásával együtt, de részletfizetésre is van lehetőség: 2016. márciustól –június 10-ig a gitártanároknál, vagy a fent említett postai elérhetőségen.
SZERVEZŐ:

FALUSI TURIZMUS NONPROFIT BT.
További információért érdeklődjön telefonon a +36-20/2668570-es telefonszámon.

 

Vegyél részt egy felejthetetlen gitártáborban, ahol nyári élményt, aktív pihenést, kulturális-, művészeti-, sportos programokat nyújtunk szakmai vezetéssel! Kalandra fel! Várjuk jelentkezésed! 

Hírlevél

Facebook

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház